KOCAELİ / GEBZE - Pelitli Halil Çelik İlkokulu

Pelitli Halil Çelik İlkokulu

Pelitli Mahallesi 4448. Sokak No1, Gebze, KOCAELİ
Vizyon
istiyoruz ki... PELİTLİ HALİL ÇELİK İLKOKULU; Toplumsal değerlere ve çevreye saygılı, Evrensel değerlerle düşünebilen, Ulusumuza ve insanlığa yön veren, Çağın gerektirdiği bilgilerle donanmış bireyler yetiştirsin. Çalışanlarımız ve hizmetimizden yararlananlar, okulumuzun ayrıcalığını yaşasın. Böylece okulumuz; Diğer okullara örnek teşkil eden, mükemmellik anlayışını benimsemiş en kaliteli okul olsun.
Misyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan,okutan,araştıran,özgür düşünen,sorunları çözebilen.başkalarının haklarına saygılı,ülkesine karşı sorumlu,toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan,gelişime açık,çevre bilinci yüksek,kendine güvenen,katılımcı,sorgulayan,etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren, örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Kendi aracınızla 15, minibüsle 30 dakikada ulaşım sağlanmaktadır.
Pelitli Köyü merkezi
İL:60KM İLÇE:9 Km